Victor Ludlam

Manager Projectbeheersing die u helpt voorspelbaar te worden.

Profiel

Als interim manager en adviseur ben ik ruim 15 jaar actief. In het begin hadden mijn projecten een sterke Finance- en Proces component. Daarna heb ik vele risk management opdrachten gedaan in steeds wisselende branches. De afgelopen jaren heb ik risk management bij omvangrijke infrastructuurprojecten (OV SAAL, Schiphol-Amsterdam-Almere, Blankenburgverbinding en Programma Hoog Frequent Spoor) ingericht. In mijn huidige opdrachten ben ik verantwoordelijk voor de gehele projectbeheersing of bedrijfsvoering.

Why

Projecten in control krijgen en houden door projectteams op een prettige én voorspelbare manier keten overstijgend samen te laten werken geeft mij energie.

What

Ik zet mijn kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsvoering in om de beheersing in programma’s en projecten in te richten of te verbeteren.

How

Ik geef in mijn opdrachten concreet invulling aan drie niveaus van samenwerking:

- Samenwerking binnen het team projectbeheersing door informatie per discipline om te zetten in integrale adviezen;

- Samenwerking binnen het projectmanagement team door informatie te genereren op basis waarvan men weet wat de ander doet, elkaar gaat waarderen en er voldoende vertrouwen ontstaat om samen een goed resultaat te behalen;

- Samenwerking binnen de keten stimuleer ik door transparante en consistente voortgangsrapportages te maken op basis waarvan het goede gesprek vanzelf tot stand komt, omdat expliciet is gemaakt wat de stand van zaken is en wie wat moet doen om van het project een succes te maken.

Branches: Handel & Industrie | Energie | Opdrachtgevers in de bouw

Powered by: welCommerce ecommerce makers