Robin Aartsma

Risicomanager en planner die helpt structuur en overzicht aan te brengen in uw projecten.

Why
Zoals een loods een kapitein van een schip adviseert bij het navigeren in op uitdagende vaarwegen en/of complexe havengebieden, zo zie ik mijn toegevoegde waarde binnen projecten. Binnen projecten is beheersing een belangrijk aspect om sturing te geven aan het project. Hierin ligt mijn expertise op het gebied van planningsmanagement en risicomanagement. Het planningsmanagement geeft een bepaalde koers en de risicobeheersing draagt bij om vooruit te kijken naar mogelijke obstakels. 

What
Mijn ervaring legt zich met name toe in de bouwkundige en infrastructurele hoek. In de afgelopen 8 jaar ben ik volop betrokken geweest bij grote complexe projecten. Van realisatie van kantoren in de commerciële sector tot warenhuizen in de retail sector, van sluizen en wegen tot dijkversterkingen in de infrastructuur.

How
In mijn werk ben ik steeds op zoek hoe zaken verbeterd kunnen worden. Binnen mijn werkzaamheden zitten activiteiten die door sommige als routinematige beschouwd kunnen worden en vaak een label zoals ‘saai’ of ‘verplicht nummer’ krijgen. De uitdaging voor mij zit om dat label te veranderen en meer naar labels als ‘nuttig’, ‘effectief’ en ‘leuk’ te komen.

Branches: Handel & Industrie | Publieke sector | Infrastructuur

Powered by: welCommerce ecommerce makers