JAN KOK

Ervaren verander-, lijn- en programmamanager die excelleert in complexe en politieke omgevingen.

Why
Ik geloof dat veel van de uitdagingen waar organisaties mee te maken hebben niet voortkomen uit inhoudelijke- of procesproblemen, maar dat deze worden veroorzaakt door organisationeel gedrag, gedrag van individuen, belangen die niet in lijn zijn of een gebrek aan helderheid en communicatie. Het is mijn passie om deze obstakels weg te nemen en zo organisaties effectiever, efficiënter en een prettigere plek om te werken te maken.

What
Ik heb meer dan 10 jaar ervaring op verschillende managementposities; van lijn- en programmamanagement tot change. De kern is daarbij het verbinden van mensen en het vinden van een gezamenlijke oplossing. In mijn laatste opdrachten ben ik als verandermanager bij DSI verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen en implementeren van de nieuwe strategie (inclusief het ontwikkelen van een nieuw IT-systeem, productrationalisatie, implementatie van MiFID 2, en het ontwikkelen van nieuw beleid en processen). Bij Achmea ben ik als programmamanager verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen van een klantportal voor klanten met een lijfrente. Deze portal heeft

Winnaar DCM Award voor klantcommunicatie in 2016.

How
Mijn aanpak kenmerkt zich doordat ik mensen echt wil begrijpen. Vooral als ze het niet met mij eens zijn. Alleen dan kunnen we tot een gezamenlijk inzicht komen. Hierbij maak ik gebruik van mijn vermogen om complexe zaken te reduceren tot hun essentie. Ik communiceer hierbij open en direct. Mijn opdrachtgevers waarderen mij om mijn executiekracht.

Branches: Banken & Verzekeraars | olie en gas

Powered by: welCommerce ecommerce makers