Hugo Gierkink

“Ruim 20 jaar ervaring op het vlak van Consultancy, Project- en Verandermanagement”

Why
Ik ben ervan overtuigd dat ik organisaties kan laten profiteren van mijn ruime jaar ervaring in consultancy, project- en verandermanagement. Door de jaren heen heb ik bij veel organisaties in de keuken mogen kijken, wat mij veel heeft geleerd over o.a. de impact van cultuur op de aanpak & succeskans van projecten. Met name voor veranderprojecten geldt al snel de uitspraak 'culture eats change for breakfast' wat projecten ook weer extra uitdagend maakt!

 

What
Projecten met focus op verandering, procesverbetering (klantwaarde verhogen) geven mij energie; helemaal als er een organisatie & team achter staat die er ook echt voor wil gaan.

Als de sfeer goed is (lachen is gezond) en ik de mensen uit mijn projectteam in staat stel hun persoonlijke leerdoelen te laten halen, ben ik helemaal gelukkig. Projecten op het snijvlak van business en IT liggen mij goed, evenals de toepassing van LEAN-filosofie/ Agile (Scrum) aanpak. Ik vind het belangrijk ervoor te zorgen dat een project echt wordt afgerond en landt in de organisatie, zodat mijn inzet niet meer nodig is.

 

How
Volgens anderen excelleer ik met mijn mensgerichte aanpak en positieve mindset. Zelf typeer ik mij als een zeer ervaren, enthousiaste project- & verandermanager met een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Door het juiste team samen te stellen en verwachtingen goed te managen, kom ik tot aansprekende resultaten. Transparantie en eerlijkheid zijn belangrijk voor mij.

Naarmate ik ben doorgegroeid als mens in de soft skills, heb ik uiteraard ook mijn toolbox uitgebreid met diverse trainingen als IPMA-C, PRINCE2 en LEAN Six Sigma. De combi van mijn achtergrond als bedrijfskundige met deze trainingen en mijn jarenlange ervaring maakt dat ik in staat ben de juiste (project-)aanpak te kiezen samen met mijn opdrachtgever.  Mijn ervaring is dat uiteindelijk in de praktijk vaak een hybride model wordt toegepast (lees: mix tussen populaire Agile approach en klassieke waterval aanpak).

Branches: Banken & Verzekeraars | Handel & Industrie | Bouw & Logistiek

Powered by: welCommerce ecommerce makers