Ewout Runhaar

Initiatiefrijke projectbeheerser die problemen oplost en het einddoel bewaakt.

WHY
Als je dingen goed organiseert, kan je je veel meer bezig houden met de inhoud. Ik hou er van om te werken met inhoudelijke professionals die mooie projecten willen realiseren - en hen te helpen door belangrijke (maar soms vervelende) beheersaspecten van het project zo efficient en goed mogelijk in te regelen.

WHAT
Projectorganisaties en projecten helpen om hun sturing op risico's, tijd, geld en scope zó in te regelen dat 1) teams de juiste focus hebben, 2) de impact van een onverwachte gebeurtenis snel en goed inzichtelijk is, 3) top rapportages peanuts zijn. Daar krijg ik energie van. Je kan mij inzetten op programma's en projecten die een kwaliteitsimpuls kunnen gebruiken op projectbeheersing, bijvoorbeeld bij planning of risicomanagement. Ook als een team planners of risicomanagers gebaat zijn bij coaching, of als sturing op bijvoorbeeld tijd, risico's of capaciteit nog helemaal ingericht moet worden in een projectorganisatie, kan je mij bellen.

HOW
Ik ben afgestudeerd in de richtingen Business Management, Politicologie en International Relations. Dat helpt me in situaties waar veel verschillende, soms tegenstrijdige belangen spelen. In dynamische omgevingen waar politieke of bestuurlijke druk groot is, hou ik de focus op het einddoel, blijf ik goed communiceren en probeer ik altijd actief te samenwerken met alle betrokkenen.

Branches: Overheid | Semi-overheid | Gezondheidszorg | Infrastructuur

Powered by: welCommerce ecommerce makers